Vabljeni v Dobrosrčno društvo Tady, na energijsko sprostitveno masažo.

Zakaj energijska sprostitvena masaža:

Ø  za dobro počutje

Ø  za sproščanje

Ø  za odpravljanje napetosti v mišicah

Obvezne prijave oz. rezervacije termina na 031-846-100 ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Energijsko sprostitveno masažo izvaja Andrej Kadunc. 

 

IMG 0329

Dušo in srce vam bo napolnila s potopisom V OSRČJU NEPALA IN HIMALAJE. Manaslu, Annapurne, Himalaja, Tilicho Lake, Manang, Kathmandu, Tibetanci in njihovi obredi, Bodnath, Pashupatinath temple, Mandale, Živa boginja Kumari in še in še zanimivosti boste lahko slišali, če boste želeli. 

Na kratko vam bo predstavila tudi Djotiš. To je Indijska Vedska Astrologija. Vpogled v natalno karto Djotiša, vam razkrije; kdo ste, kakšne so najboljše možne poti v vašem življenju za vas, kdaj vas v življenju čaka težje obdobje, kako se nanj pripraviti, da ga lažje prebrodite. Bi radi izvedeli kaj ste v podznaku? Imeli boste možnost izvedeti v katerem oz. kakšnem obdobju ste trenutno. Zato bodite pripravljeni in imejte s sabo podatke; datum, uro in kraj rojstva. 

Po Djotišu vam bo pripravila 15minutno bobnanje s šamanskim bobnom. Zato imejte s sabo podlogo in kako pregrinjalo - dekico.

18:00 - 19:30 Potopis
19:30 - 20:00 Djotiš
20:00 - 20:30 Bobnanje s šamanskim bobnom

Obvezne prijave na 040 321 164 (Mihaela)

Z vami bo Mihaela Rus- Vastu in Djotiš svetovalka, zaljubljena v gore, v Himalajo in v Nepal. Delujem v društvu Bela Lililja. Želim premagati ovire, da bo življenje mogočno kot gora in sijoče kot svetloba.

Zaželjeni so prostovoljni prispevki. Obvezni prispevek je 2€ na samem prizorišču(namenjen je članarini Dobrosrčnemu društvu Tady( www.tady.si), saj bo večer potekal v njihovih prostorih).

Vabljeni!

OSNOVNI NAMEN: sprostitev in regeneracija telesa

EnergijskipotepPiramide1

 

 

EnergijskipotepPiramide2

Kaj je Reiki in zakaj ga uporabljati? Za koga je primerno? Zakaj naj ga izberem?

Predstavitveno srečanje bo vsebovalo povezovanje z univerzalno energijo ter približalo način uporabe ter predstavitev samega tečaja. Na srečanju bom dodala tudi svojo osebno izkušnjo in prakso začetka in uporabe Reiki-ja.

Srečanje vodi Usui Reiki mojstrica in učiteljica Alenka Bergant.

Prispevek za srečanje je 10€/osebo ( 2€ od prispevka je članarina Dobrosrčnega društva Tady in njegovemu delovanju, saj je srečanje v njihovih prostorih).

Obvezne prijave na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. 

 

Življenje s kristali
Življenje s kristali je sklop praktičnih delavnic za konkretno uporabo doma pri izboljšanju počutja:
1.Kristali kot živa bitja
2. Kristalni eliksirji, kristalne vode in olja
3.Kristali-barve-čakre
4.Kristalne mreže in zdravljenje s kristali
5.Masaža s kristali
Osnovnim 5 delavnicam bodo dodane še druge praktične delavnice, kot je npr izdelava Kristalne Palice ter izdelava kristalnih obeskov. Del življenja s kristali je prav tako uporaba Kristalnih vaginalnih jajčkov, ki pa so razporejena v sklop ženskih večerov in bodo tu dodana le po potrebi.

Na 1.delavnici bomo spoznali osnove pri uporabi kristalov(našo skrb za njih- čiščenje in polnjenje) ter mnoge različne oblike ter za kaj so primerne.

Prispevek za srečanje 22€ (2€ od prispevka je članarina društva Tady in njegovemu delovanju, saj je srečanje v njihovih prostorih).

Delavnice vodim Kristaloterapevtka ter Kristalna energijska maserka Alenka Bergant.

Obvezne prijave na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Vabljeni!

Mala Angelska šola- 1.delavnica
Mala Angelska šola je sklop 6. praktičnih delavnic, kako v svoje življenje povabiti Angele ter si z njihovo pomočjo ustvariti čarobno življenje:
1.Angeli in Nadangeli
2.Angelski oltar in priklic Nadangelov za pomoč
3.Meditativni Angelski večer za odpiranje naših čutov
4.Angeli v povezavi z barvami in zvokom
5.Večer prepoznavanja sebe skozi intiutivno risanje z Angeli
6.Večer Angelskega zdravljenja

Na 1.delavnici bomo spoznali kdo so Angeli in Nadangeli ter na koga se lahko obrnemo v naših konkretnih situacijah v vsakdanjem življenju. Spoznali bomo tudi svojega osebnega Angela Varuha.

Delavnice vodi Angelska učiteljica Alenka Bergant,

Prispevek za delavnico je 30€ ( 2€ od prispevka je članarina društva Tady in njegovemu delovanju, saj je srečanje v njihovih prostorih).

Obvezne prijave na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Vabljeni!

Svet Samorogov
Samorogi so magična bitja, ki našemu življenju dodajajo radost in lahkotnost, ko se z njimi povežemo. Na srečanju bomo raziskovali, zakaj Samorogi niso samo neka mistična bitja, kako se povezujejo z ljudmi ter kako nam lahko pomagajo v vsakdanu. 
Skozi krajšo meditacijo se bomo odpravili poiskat svojega osebnega Samoroga. 

Prispevek za srečanje je 25€ ( 2€ od prispevka je članarina društva Tady in njegovemu delovanju, saj je srečanje v njihovih prostorih).

Obvezne prijave na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Z vami bo Alenka Gaja Bergant, šepetalka Samorogom in njihova človeška prijateljica.

Vabljeni vsi, ki vas zanimajo ta magična bitja in bi poiskali svojega osebnega Samoroga!

Ženski večer: čas zame

Večer je namenjen srečanju s sabo in trenutke, ko se bomo odklopile od vsakdana in začutile sebe in svoje telo. Tema večera bo ženskost: kako začutiti svojo žensko energijo? Kako se razlikuje od moške? Spoznale bomo pripomočke, ki nam lahko pomagajo, da se vrnemo nazaj domov vase ter negujemo sebe od znotraj. Vse, ki si želijo začutiti in živeti svojo ženskost, bodo imele priložnost, da prejmejo iniciacijo v Izvirno ženskost. V celem večeru pa bomo dale prostor izražanju vsake posameznice in povezovanju preko Maternice.

Prispevek srečanja je 36€ ( 2€ od prispevka je namenjenih za članarino društva Tady in njegovemu delovanju, saj je srečanje v njihovih prostorih)

Obvezne prijave na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Večer povezuje Alenka Bergant, Angelska Mentorica ter učiteljica Boginj in prvinske ženskosti.

Vabljene!

V soboto 27.1.2018 bo v prostorih Dobrosrčnega društva Tady izveden Tečaj Usui Reiki 1. Stopnja, ki ga organizira in vodi Alenka Gaja Bergant iz podjetja Gajin Angelski vrt. Reiki mojster in učitelj, Kristaloterapevtka, Barvna terapevtka , KundaliniReiki mojster in učitelj ter Angelska učiteljica.

Več o tečaju na: http://www.alena.si/

                    bozicnepalacinke

                            Tady domačija, Gostičeva ulica 4, Domžale ( zemljevid)

Na vrh

Za boljše delovanje spletne strani uporabljamo piškotke Podrobne informacije..

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information