13.2.2018=TOREK:Potopis V osrčju Nepala s šamanskim razvajanjem

Dušo in srce vam bo napolnila s potopisom V OSRČJU NEPALA IN HIMALAJE. Manaslu, Annapurne, Himalaja, Tilicho Lake, Manang, Kathmandu, Tibetanci in njihovi obredi, Bodnath, Pashupatinath temple, Mandale, Živa boginja Kumari in še in še zanimivosti boste lahko slišali, če boste želeli. 

Na kratko vam bo predstavila tudi Djotiš. To je Indijska Vedska Astrologija. Vpogled v natalno karto Djotiša, vam razkrije; kdo ste, kakšne so najboljše možne poti v vašem življenju za vas, kdaj vas v življenju čaka težje obdobje, kako se nanj pripraviti, da ga lažje prebrodite. Bi radi izvedeli kaj ste v podznaku? Imeli boste možnost izvedeti v katerem oz. kakšnem obdobju ste trenutno. Zato bodite pripravljeni in imejte s sabo podatke; datum, uro in kraj rojstva. 

Po Djotišu vam bo pripravila 15minutno bobnanje s šamanskim bobnom. Zato imejte s sabo podlogo in kako pregrinjalo - dekico.

18:00 - 19:30 Potopis
19:30 - 20:00 Djotiš
20:00 - 20:30 Bobnanje s šamanskim bobnom

Obvezne prijave na 040 321 164 (Mihaela)

Z vami bo Mihaela Rus- Vastu in Djotiš svetovalka, zaljubljena v gore, v Himalajo in v Nepal. Delujem v društvu Bela Lililja. Želim premagati ovire, da bo življenje mogočno kot gora in sijoče kot svetloba.

Zaželjeni so prostovoljni prispevki. Obvezni prispevek je 2€ na samem prizorišču(namenjen je članarini Dobrosrčnemu društvu Tady( www.tady.si), saj bo večer potekal v njihovih prostorih).

Vabljeni!

Na vrh

Za boljše delovanje spletne strani uporabljamo piškotke Podrobne informacije..

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information