PALO SANTO ali SVETI LES

18. 03. 01
posted by: Andrej Kadunc
Zadetkov: 805

           Palo

OSNOVNI NAMEN pomirja in ostranjuje slabe energije, prinaša srečo

Palo Santo velja za enega izmed največjih zakladov Matere Zemlje, saj ima zmožnosti holističnega zdraviteljstva tako v fizičnih kot metafizičnih kraljestvih. 

Resnično je neverjetno, da lahko  naenkrat, skozi njegov zdravilni vonj in sveti dim, omogoči energijsko zaščito, odstrani slabe energije, dvigne duha in prinese srečo ter odganja mrčes in zdravi glavobol. 

Njegova aroma je preprosto neverjetna. Ima zelo svež, ekstremno pomirjajoč vonj, s pridihom mentola in citrusa, oddaja zelo močno energijo, in dokazno je, da je to eden izmed najbolj dišečih dreves na svetu. Zaradi njegovega neobičajnega blagoslova, ki je podarjen tistim, ki so mu naklonjeni, je Palo Santo sveti les, podobno kot nekatere druge svete rastline, dosegel božanski status v srcih in umu milijonov ljudi po celem svetu.

Danes mnogi po svetu obožujejo Palo Santo zaradi njegovih energijsko očiščevalnih in zdravilnih lastnosti, podobno kot imata to žajbelj in cedra. Njegova močna zdravilnost je popularizirana zaradi svoje nebeške prisotnosti v ohranjanju prizemljenih in čistih energij. 

Njegov prijeten, svež vonj, odganja komarje, mravlje in drug mrčes, ki je eden izmed primarnih uporab ljudi, ki živijo v Ekvadorju in Peruju. Oskrbuje te z poživljajočim vonjem, ki dviguje tvojo vibracijo pri pripravi na meditacijo in dovoljuje globjo povezavo z Virom vse kreacije. Ravno tako Palo Santo okrepi kreativnost in prinaša srečo tistim, ki so odprti za njegovo magijo. 

Palo Santo je tradicionalno uporabljen za sproščanje simptomov prehlada, gripe, stresa, astme, glavobola, tesnobe, depresije, vnetij, emocionalne bolečine in še in še. 

Na vrh

Za boljše delovanje spletne strani uporabljamo piškotke Podrobne informacije..

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information