O nas

Poslanstvo in vizija našega delovanja je slediti dobrosrčnosti.

   ” Kar seješ, to žanješ “

Dobrosrčnost in pozornost je odlika

odraz in slika

kako lahko se umirimo

kako v sožitju lahko živimo.

Pozornost nas usmerja in vodi 

kako razmišljaš in kam greš

kaj je prav in kaj ne smeš.

smile smile smile

Predsednik društva: Andrej Kadunc

Dobrosrčno društvo Tady,  je skupnost, ki si prizadeva za povezovanje ljudi in omogoča pristno druženje in sodelovanje.  Združuje srčne in ustvarjalne posameznike.

Ponuja širok spekter aktivnosti, namenjenih sprostitvi, osebnemu razvoju, negovanju in izgrajevanju medsebojnih odnosov, itd. Naša družabna središča so oblikovana kot prostor za srečanja, izmenjavo idej, ustvarjalnost in zabavo. Vsakdo lahko najde nekaj zase, ne glede na svoje interese in prispeva k soustvarjanju prijetnih trenutkov.

V Tady hiši želimo ustvariti varen prostor, kjer se srečujemo, družimo in uživamo v različnih aktivnostih in vam omogočiti sproščeno in prijetno okolje za povezovanje z drugimi člani.

Dnevno druženje je brezplačno oz. dobrosrčni prispevki.

Poleg tega ponujamo tudi številne druge aktivnosti, kot so »ČvekČaj«, razne ustvarjalne delavnice (kjer boste lahko razvijali svojo ustvarjalnost in se preizkusili v novih veščinah), uporaba družabnih iger, organizacija izletov in še več…, ki so plačljive.

V našem društvu smo oblikovali dve obliki članstva; aktivno in pasivno.

Aktivni člani:

imajo priložnost aktivno sodelovati pri našem projektu »stotak«. To jim omogoča vključitev v oblikovanje in vodenje posameznih aktivnosti, postati vodje ali sodelovati pri projektih, kjer lahko predstavijo svoje talente in nadarjenost. Prav tako imajo možnost izkoristiti svojo ustvarjalno žilico in svoje izdelke ponuditi naši dobrosrčni skupnosti. Poleg tega, smo pripravljeni prisluhniti vašim idejam in željam ter oblikovati nove aktivnosti, ki bodo ustrezale interesom naših članov. Delo aktivnih članov je ovrednoteno glede na njihovo raven sodelovanja, kar jim omogoča zaslužek svojega  »stotaka«.

Pasivni člani:

se lahko brezplačno udeležujejo naših dnevnih druženj, kjer lahko klepetajo, se sproščajo in uživajo v prijetni atmosferi. Vse ostale aktivnosti so plačljive. Obvezne so prijave na : tady.drustvo@gmail.com.

Članarina ni obvezna, vendar pa so dobrodošli dobrosrčni prispevki, ki pomagajo podpreti naše delovanje.

Gostje:

lahko predstavijo svojo dejavnost, storitev, izdelek, itd.

Verjamemo v moč povezovanja in medsebojnega sodelovanja. Če se v našem društvu prepoznate in želite biti del naše zgodbe, vas vabimo, da se nam pridružite.  Veselimo se druženja in sodelovanja z vami.

Prostori dobrosrčnega društva Tady