O nas

Poslanstvo in vizija našega delovanja je slediti dobrosrčnosti.

   ” Kar seješ, to žanješ “

Dobrosrčnost in pozornost je odlika

odraz in slika

kako lahko se umirimo

kako v sožitju lahko živimo.

Pozornost nas usmerja in vodi 

kako razmišljaš in kam greš

kaj je prav in kaj ne smeš.

smile smile smile

Predsednik društva: Andrej Kadunc

 

Dobrosrčno društvo Tady,  je skupnost, ki si prizadeva za povezovanje ljudi in omogoča pristno druženje in sodelovanje.  Združuje srčne in ustvarjalne posameznike.

Nudimo širok spekter aktivnosti, namenjenih sprostitvi, osebnemu razvoju, negovanju in izgrajevanju medsebojnih odnosov, itd. Naše družabno središče je oblikovano kot prostor za srečanja, izmenjavo idej, ustvarjalnost in zabavo. Vsakdo lahko najde nekaj zase, ne glede na svoje interese in prispeva k soustvarjanju prijetnih trenutkov.

V Tady hiši želimo ustvariti varen prostor, kjer se srečujemo, družimo in uživamo v različnih aktivnostih in vam omogočiti sproščeno in prijetno okolje za povezovanje z drugimi člani.

Poleg tega ponujamo tudi številne druge aktivnosti, kot so »ČvekČaj«, razne ustvarjalne delavnice (kjer boste lahko razvijali svojo ustvarjalnost in se preizkusili v novih veščinah), uporaba družabnih iger, organizacija izletov in še več…, ki so plačljive.

 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

KDO SMO:

DUMAR-ji 50/50

Kuharji svojega življenja:

kombinacija duhovnega in materialnega

 

V življenju smo vsi kuharji, ki si pripravljamo svoje edinstvene jedi. Na izbiro imamo različne sestavine, začimbe in tehnike, ki jih uporabimo za ustvarjanje svoje življenjske zgodbe. V tej kulinarični avanturi se srečujeta duhovno in materialno, kot ključna sestavina, ki ji dajeta okus in globino.

Duhovna plat nas navdihuje in usmerja na našem kuharskem popotovanju. Je tista nevidna sila, ki nas povezuje s svojo notranjo modrostjo, intuicijo in globokim razumevanjem. Duhovnost nas uči o pomenu sočutja, ljubezni, sprejemanja in iskanju višjega smisla v našem delovanju. Ko z duhovno zavestjo pripravljamo svoje jedi, ustvarjamo nekaj več kot le fizično hrano – ustvarjamo izkušnjo, ki hrani tudi našo dušo.

 

Materialna plat pa predstavlja konkretno izvajanje naših idej in ciljev v fizičnem svetu. Gre za praktično izražanje naših talentov, spretnosti in prizadevanj za dosego materialne obilja ter ustvarjanje udobja v svojem življenju. Materialna plat nas spodbuja k delu, načrtovanju, ustvarjanju finančne stabilnosti in zadovoljstvu v materialnem smislu. Pomembno je najti pravo ravnotežje med materialnim napredkom in duhovno izpolnitvijo.

Kot kuhar svojega življenja imamo edinstveno priložnost, da se vse bolj zavedamo in negujemo tako duhovno kot materialno plat. Nekateri jedi zahtevajo več časa za pripravo, druge pa so hitre in preproste. Enako velja za naše življenjske izkušnje – nekatere potrebujejo več duhovne rasti in raziskovanja, medtem ko druge zahtevajo več materialnih prizadevanj in akcije.

Pomembno je, da sprejmemo svojo vlogo kot kuharjev svojega življenja in se zavedamo, da smo odgovorni za mešanico sestavin in pripomočkov, ki jih uporabljamo. Z uravnoteženim pristopom, kjer se 50% posvetimo duhovnemu in 50% materialnemu, lahko ustvarimo harmonično jed, ki nas nahrani na vseh ravneh.

 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Prostori dobrosrčnega društva Tady