Novičke

 »Veselje zažari, ko nas povežejo lepe stvari.«

Vsem udeležencem se zahvaljujemo za udeležbo in podporo na našem prvem »ČvekČaju«.

Vaše sodelovanje je bilo neprecenljivo in izredno cenimo vaše mnenje ter ideje, ki ste jih delili z nami.

Vaša predanost in strast do naše skupnosti sta izjemno pomembni. Vaša podpora nam daje dodatno motivacijo in energijo za nadaljnji razvoj ter izboljšanje naših aktivnosti. Skupaj ustvarjamo prostor, kjer se lahko ljudje povežejo, izražajo svojo ustvarjalnost in se učijo drug od drugega.

Veselimo se nadaljnjega sodelovanja z vami in gradnje Dobrosrčne skupnosti Tady. Skupaj lahko dosežemo izjemne stvari ter ustvarimo še več pozitivnih in ustvarjalnih trenutkov.

 

 

Druženja, kot je Tady “ČvekČaj”, nam omogočajo, da se povežemo, ustvarimo nove vezi in bogatimo svoje življenje z različnimi aktivnostmi. Skupaj gradimo dobrosrčno skupnost, kjer se razvijamo in rastemo.

Pridružite se nam in uživajte v pomembnosti druženja.

Ideja Hiše Tady je, da bo center dobrosrčno kreativnih dogajanj. Kraj, kjer se izmenjujejo misli, izkušnje, ideje, znanje in ustvarjalnost oživi.

Naša hiša je odprta vsem, ki se prepoznate v tej zgodbi. Ti veš, znaš, delaš nekaj, česar jaz ne znam. Jaz vem, znam, delam nekaj, česar ti ne znaš. Skupaj pa lahko ustvarimo zelo veliko.

Če si želite biti del kreativnega okolja in ustvarjanja dobrosrčnih pustolovščin, se nam javite. Skupaj bomo gradili dobrosrčno kreativno skupnost.smile

Pišite nam na email: tady.drustvo@gmail.com